Îi vor afară din bloc: le-au distrus scara interioară

12 ianuarie 2011 20:14   Actualitate
Ultima actualizare:

O familie de chinezi susţine că un dezvoltator imobiliar a demolat scara interioară a blocului în care locuiau pentru a-i forţa să se mute.

Ce faci când ai mare nevoie de o bucată de teren, dar nu poţi convinge o ultimă familie să renunţe la căminul lor? Acest scenariu cere măsuri disperate, dar acest dezvoltator parcă a mers prea departe atunci când a decis să demoleze toată scara interioară a clădirii şi astfel să-i împiedice pe membrii familiei să ajungă la ultimul etaj.

Conform spuselor lui Zhao Yanhong, compania respectivă vrea să dărâme această clădire pentru a ridica pe acest loc o fabrică profitabilă. Bărbatul e conştient că familia lui e ultimul obstacol în calea acestui proiect, dar se ţine tare.

În primă fază, au fost angajate „gorile" pentru a-i „convinge" pe proprietari să părăsească blocul, dar familia de la 7 nu a fost de clintit.

Aşa că, într-o zi în care toţi s-au întors acasă, au realizat că nu au cum să ajungă sus. Totuşi ... ajung în casă pe scări de lemn aşezate pe ce a mai rămas din casa scărilor, operaţiune destul de periculoasă.

Oamenii l-au dat în judecată pe dezvoltator, iar un judecător a decis sistarea „lucrărilor” pentru şase luni, timp de investigare. În plus, o scară nouă trebuie construită pentru familia Yahong.

Mai multe