Îl invidiezi? A avut erecţie 17 ore

6 octombrie 2014 15:13   Actualitate
Ultima actualizare:

O noapte de amor cu iubita l-a băgat în spital pe un britanic de 23 de ani din North Yorkshire. În urma partidei de sex, Jason Garnett a rămas cu erecţie şi nu s-a sfârşit decât după 17 ore de „extaz”, scrie ziarul „The Sun”.

La început, tânărul credea că-i cel mai fericit bărbat de pe planetă. Însă, când a constatat că bărbăţia buclucaşă nu stă la locul lui, Jason a început să se îngrijoreze. De ruşine, nici măcar la serviciu nu s-a dus în ziua aia.

Din nefericire pentru tânăr, extazul s-a transformat în agonie, acesta descriindu-şi experienţa drept „cea mai ruşinoasă din viaţa lui”. După 8 ore, în care organul să sexual era tot în erecţie, Jason a decis să meargă la spital. Durerile erau insuportabile iar situaţia îl jena foarte mult.

Ajuns pe patul de spital, medicii au constatat că tânărul suferă de priapism, adică o stare permanentă de erecţie. Fenomenul se explică prin faptul că sângele pătrunde în penis mai repede decât poate ieşi, ceea ce duce la o erecţie permanentă declanşata de presiunea sângelui.

Jason a fost „vindecat” abia după ce medicii i-au drenat 1,1 litri de sânge din organul său sexual şi i-au înţepat penisul de 24 de ori, ca să-i dea medicamentele.

Mai multe