Îl vor ajuta „frățiorii” pe masonul adormit Piedone să ajungă primarul general al Capitalei?

22 aprilie 2024 8:00   Actualitate

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone a recunoscut în mai multe emisiuni de televiziune că face parte din masonerie. Și nu de ieri de azi, ci încă „de la începuturi”, ajungând până la cel mai înalt grad, cel de venerabil, după cum a spus chiar el. În ce măsură îl vor ajuta frățiorii din loja din care a făcut parte, sau și din alte loje, să câștige alegerile în București, este o întrebare pe care ar trebui să și-o pună atât Nicușor Dan, dar și ceilalți candidați la Primăria Capitalei.

Așa arată o întrunire a membrilor unei loje masonice

Este cunoscut faptul că nu oricine ajunge în masonerie. Unii au dat bani grei pentru a fi primiți în societatea discretă a masonilor. Nu este vorba de a avea acces „în lumea bună”, ci mai degrabă de a avea acces la oameni cu influență și putere de decizie în mai toate organizațiile statului. „Frățiorii” se ajută între ei, mai ales când este vorba de interese financiare.

Din masonerie fac parte oameni cu potențial financiar uriaș, dar și persoane cu influență: miniștri, judecători, procurori, ofițeri superiori din MAI, sau agenți din serviciile secrete. Citește mai multe pe canal33.ro.

Mai multe