Îl vrea înapoi în viaţa ei! Oana Zăvoranu se împacă cu fostul iubit?

16 aprilie 2014 8:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Scandalul cu studentul  israelian, Tomer, care a urmărit-o prin oraş cu maşina ei, a făcut-o pe Oana Zăvoranu să reflecteze asupra poveştii de dragoste pe care a trăit-o alături de jurnalistul Răzvan Dumitrescu. Bruneta a declarat că nu exclude posibiltatea de a se împăca cu mai tânărul ei fost iubit.

Impresionată de declaraţiile fostului iubit, Oana Zăvoranu a revenit la sentimente mai bune faţă de Răzvan Dumitrescu. După ce jurnalistul a spus că dacă lucrurile degenrau între Oana şi Tomer s-ar fi implicat, bruneta a făcut un anunţ bombă. "Oanei nu-i place să fie urmărită, controlată, asta chiar o enervează la culmea. Nu-i place să-i controlezi telefonul, să te uiţi în el. Să o urmăreşti cu maşina ei, asta chiar e penibil. Eu mai ţin la Oana. Dacă se înâmpla ceva şi Oana păţea ceva, eu eram prezent acolo", a spus Răzvan Dumitrescu la Star Matinal.

Vorbele fostului iubit au atins-o la inimă pe Oana Zăvoranu, care se gândeşte la o împăcare.

"S-ar putea să-l iau înapoi pe Răzvan. Eu m-am gândit la el în toate aceste ultime luni de când ne-am despărţit. Răyvan ştie să fie un bărbat adevărat. Toată lumea s-a întrebat de ce am stat aproape trei ani cu el.

Aţi văzut şi voi latura asta a lui, pe care o ştiam doar eu. Asta nu înseamnă că voi acţiona acum , în următoarele minute şi ne vom împăca. Am spus că mă gândesc să reluam relaţia", a subliniat bruneta, într-o intervenţie telefonică, la Star Matinal .

Mai multe