Ilie îşi renovează vila pentru Brigitte

21 martie 2012 15:44   Actualitate
Ultima actualizare:

De cum a dat bine firul ierbii, Ilie a tocmit lucrători care trudesc din zori şi până în noapte ca să-i renoveze "cuibuşorul de nebunii" din Aviatorilor. Brigitte i-a cerut fostului tenisman să schimbe faţada casei, care fusese reamenajată după gusturile fostei soţii, Amalia.

Cuplul Ilie Năstase - Brigitte Sfăt s-a pus pe renovări o dată cu venirea primăverii. Cei doi porumbei au demarat încă din toamna trecută lucrările pentru reamenajerea cochetei vile pe care fostul mare tenisman o deţine în zona Aviatorilor.

De cum a pus piciorul în pragul luxoasei case, Brigitte a decis să schimbe faţada vilei care fusese decorată după gusturile fostei soţii a lui Năstase, Amalia.

Ilie şi frumoasa lui logodnică vor să mai facă un apartament la etaj, mai ales că familia s-a mărit, căci în casă mai locuiesc acum atât fata şi băiatul Brigittei, cât şi cele două fete ale lui Ilie, Emma şi Alessia.

Fotoreporterii Click! i-au surprins zilele acestea pe muncitori cocoţaţi pe schele, trudind din greu de dimineaţă până seară, pentru a termina lucrările de renovare cât mai repede.

Mai multe