Ilie Năstase a rămas fără permis după ce s-a urcat beat la volan

10 iunie 2011 7:43   Actualitate
Ultima actualizare:

UPDATE ora 16.00 Fostul tenismen ssusţine că nu a existat nicio alercaţie între el şi poliţişti, ba chiar a cooperat cu aceştia.

Am suflat în fiolă, de trei ori pentru că nu a funcţionat de la început", a spus Ilie Năstase. Fostul tenismen spune că nu a fost vorba de nicio altercaţie între el şi agenţii de poliţie. „Cum să fac scandal? Ne-a oprit poliţia pentru că a fost control", a spus vedeta.

UPDATE, ora 9.30: Omul de afaceri a rămas fără permisul auto. Acesta a fost depistat cu o alcolemie de 0,40 la mie, la volanul maşinii sale, pe străzile din Capitală.

Fostul tenismen a fost oprit de un echipaj de poliţie pe bulevardul Baijing din Capitală, în jurul orei 3.00. Ilie Năstase a fost testat cu aparatul etilotest. "Rezultatul a fost de 0,40 la mie", a confirmat Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere.

Omului de afacerii-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile, informează adevarul.ro

Pe lângă amenda de 603 lei pe care va trebuie să o plătească, Ilie Năstase trebuie să achite şi 500 de lei pentru că a tulburat liniştea publică. Cunoscut pentru reacţiile sale, Năstase nu a semnat paşnic procesul verbal.

Surse din Poliţie au declarat pentru Adevărul de Seară că fostul tenismen s-a comportat agresiv. S-a răstit la agenţii de circulaţie şi s-a certat cu un fotograf. În maşină se afla şi iubita omului de afaceri, Brigitte Sfăt, care s-a urcat la volanul BMW-ului după ce Ilie Năstase a fost amendat.

SCANDALURILE lui Ilie Năstase: A avut 2.500 de femei, a fost acuzat de rasism şi a făcut circ pe şosele

Citeşte amănunte despre scandalurile în care a fost implicat tenismenul:

Ilie Năstase, de ce îl recompensezi cu palme pe paparazzo care ţi-a cărat cumpărăturile?

lie Năstase încă mai ştie să înjure în trafic. De la Brigitte Sfăt nu se aştepta nimeni - VIDEO

Ilie Năstase către o jurnalistă: «Du-te-n morţii mă-tii! Vrei să-ţi sparg faţa?»

Ilie Năstase: „Opriţi-vă, dracului, odată!”

CITEŞTE AICI pentru a urmări cazul «Năstase, beat la volan»

Mai multe