Ilie Năstase, de ce îl recompensezi cu palme pe paparazzo care ţi-a cărat cumpărăturile?

3 mai 2011 23:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Ilie Năstase încă mai ştie să înjure în trafic. De la Brigitte Sfăt nu se aştepta nimeni - VIDEO

Aflat într-o intervenţie telefonică la emisiunea "Un Show Păcătos", Ilie Năstase a povestit despre incidentul de pe Autostrada Soarelui când un paparazzo l-ar fi şicanat în trafic, în timp ce în maşina sa se aflau Brigitte şi copiii acesteia.

După ce i-a servit cuvinte grele jurnalistului, Năstase a povestit un episod care ar fi trebuit să fie un exemplu de bună purtare pentru paparazzo: "A fost unul (n.r. paparazzo) foarte simpatic. A venit unul de la nu ştiu ce emisiune şi stătea în faţa casei. Venisem de la cumpărături cu nişte bagaje şi i-am zis 'Măi băiatule, în loc să îmi faci poze, mai bine vino şi ajută-mă.' Şi a venit băiatul şi m-a ajutat, apoi şi-a făcut poza."

Paparazzo, pe care Capatos l-a numit de câteva ori Cătălin, şi care era pe cealaltă linie telefonică, a afirmat: "Tot eu eram. Există filmările de la emisiunea respectivă şi se vede acolo imaginea mea."

Ilie Năstase, puţin şocat de afirmaţie, a spus ca să se apere: "Nu cred aşa ceva. Am memorie foarte bună. Nu sunt senil."

Tenismenul i-a tras jurnalistului câteva palme atunci când conflictul de pe autostradă s-a mutat într-o benzinărie.

Mai multe