Ilie Năstase, dus de Nadia la însurătoare

17 iunie 2013 17:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Fostul mare tenisman, Ilie Năstase, 66 de ani, se iubeşte de doi ani cu Brigitte Sfăt, 36 de ani, şi, ieri, a luat-o de soţie. La Primăria Municipiului Timişoara, în prezenţa celor apropiaţi, campionul şi frumoasa lui iubită au spus “DA”. Nadia Comăneci a fost martoră la întregul eveniment.

Între ei este o diferenţă de 30 de ani, însă vârsta este insignifiantă când iubirea e atât de mare. Ilie Năstase şi Brigitte Sanda Sfăt "s-au luat" cu acte, după doi ani de relaţie.

Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci i-au fost alături prietenului lor, care se află la cea de-a patra căsnicie. Dominique Grazia, actriţa americană Alexandra King, Amalia şi, astăzi Brigitte, au reuşit să-l ducă în faţa ofiţerului stării civile. Extrem de hotărât, dar destul de emoţionat, Ilie Năstase a spus "DA!", iar Brigitte a semnat mândră certificatul de căsătorie, devenind "doamna Năstase".

Ilie şi Brigitte s-au sărutat după ce au spus “Da”

"Cea mai frumoasă declaraţie a fost că mi-a dat numele lui", a răspuns bruneta, în timp ce Ion Ţiriac i-a urat: "Să fie sănătos şi fericit!, Nadia Comăneci, cea care a fost şi martoră la cununia civilă a bunului său prieten, le-a urat să se respecte. Le doresc, în primul rând, fericire! Cât de lungă, ei decid acest lucru. Şi respect unul faţă de celălalt", a spus fosta mare gimnastă.

Petrecerea de după cununie a avut loc la un restaurant select din Timişoara. Până să accepte să devină doamna Năstase, Brigitte a mai fost cerută în căsătorie de câteva ori de Ilie.

"Prima dată, m-a cerut la Saint Tropez, dar nu avea inel. După două luni, m-a cerut şi la Londra, în genunchi, în faţa Nadiei Comăneci. Mi-a dăruit un inel Cartier foarte frumos. Lui i-ar fi plăcut varianta din aur alb, dar, pentru că nu era pe stoc, n-am ratat ocazia şi l-am luat pe cel din aur galben", a mărturisit Brigitte, pentru revista "OK".

Mai multe