Ilie Năstase s-a făcut băiat de cartier de când e cu Brigitte! FOTO

23 iunie 2011 15:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Ilie Năstase s-a transformat din domn în băiat rău de cartier! Dacă fosta nevastă, Amalia, nu-l lăsa să iasă din casă decât pus la patru ace, de când este cu Brighitte Sfăt, Ilie se înjură şi se bate cu paparazzi, e prins noaptea beat la volan şi merge la restaurant în trening!

Rebel pe terenul de tenis şi în afara lui, Ilie Năsase a fost cuminţit de fosta nevastă, Amalia, căreia nu-i ieşea din cuvânt şi pe care o poreclise el însuşi „căpităneasa”.

În cei şapte ani de căsnicie, Amalia a reuşit performanţa să-l schimbe pe Năstase într-un adevărat gentelman. Ei făceau furori la reuniunile mondene, unde apăreau întotdeauna puşi la patru ace şi înţoliţi numai de la casele mari de modă din afară.

Noua iubită a lui Ilie, Brighitte Sfăt, are însă un  trecut de fată rea, care şi-a pus amprenta şi pe comportamentul şi apariţiile fostului mare tenisman.

De când e cu Brighitte, Ilie aduce a băieţaş rău de cartier, care se bagă numai în scandaluri: înjură şi agresează paparazzi sau este prins la volan beat la 3 dimineaţa.

Vezi mai multe fotografii în Media Center!

Apariţiile cuplului Brighitte-Ilie sunt total neglijente, fostul mare tenisman fiind surprins, zilele trecute, la o ieşire la restaurant cu iubita, îmbrăcat în trening şi încălţat cu adidaşi.

Nici Brighitte nu era mai prejos: ea purta o rochiţă scurtă şi mulată şi ţipa de mama focului la Ilie în plină stradă, atrăgând atenţia trecătorilor.

Brigitte a ţipat pe stradă la Ilie

Ilie şi Brigitte au mers la restaurant în ţinute sport

Scandalurile lui Năstase

- Iunie 2011 – a rămas fără permis după ce s-a urcat băut la volan- Mai 2011 – a agresat verbal un paparazzo în trafic, iar Brigitte i-a arătat acestuia degetul mijlociu- August 2010 – a înjurat o jurnalistă ca la uşa cortului. Aceasta îl abordase pe stradă, în Timişoara

Nasty are ceas cu numele lui! Costă 16.000 €!

Celebra marcă elveţiană Hublot a lansat miercuri, la Londra, o serie limitată de ceasuri a cărui inspiraţie a fost Ilie Năstase.

Modelul Hublot Nastie Bang va fi produs în doar 132 de exemplare, reprezentând numărul de turnee câştigate de jucătorul român de-a lungul carierei, 87 la simplu şi 45 la dublu.

Ceasul are steagul României plasat pe laterala carcasei şi semnătura lui Năstase pe cadran, în dreptul orei şase. Preţul: 16.000 de euro!

Citeşte şi:

SCANDALURILE lui Ilie Năstase: A avut 2.500 de femei, a fost acuzat de rasism şi a făcut circ pe şosele

Ilie Năstase a rămas fără permis după ce s-a urcat beat la volan

Ilie Năstase, de ce îl recompensezi cu palme pe paparazzo care ţi-a cărat cumpărăturile?

lie Năstase încă mai ştie să înjure în trafic. De la Brigitte Sfăt nu se aştepta nimeni - VIDEO

Mai multe