Ilie Năstase s-a însurat a patra oară!

17 iunie 2013 14:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Fostul mare tenismen, Ilie Năstase, se iubeşte de de doi ani cu Brigitte Sfăt, iar astăzi a luat-o de soţie. La Primăria Municipiului Timişoara, în prezenţa celor apropiaţi, campionul şi frumoasa lui iubită au spus "DA"

Între ei este o diferenţă de 30 de ani, însă vârsta este insignifiantă când iubirea e atât de mare. Ilie Năstase şi Brigitte Sanda Sfăt s-au luat cu acte după doi ani de relaţie. Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci i-au fost alături prietenului lor care se află la cea de-a a patra căsnicie: Dominique Grazia, actriţa americană Alexandra King, Amalia şi, astăzi Brigitte, au reuşit să-l ducă în faţa ofiţerului stării civile. extrem de hotărât dar destul de emoţionat, Ilie Năsatse a spus "DA!", iar Brigitte a semnat mândră certificatul de căsătorie, devenind "doamna Năstase". "Cea mai frumoasă declaraţie a fost că mi-a dat numele lui", a spus bruneta întrebată de un reporter de la emisiunea Happy Hour, de la Pro Tv, care este cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care i-a făcut-o campionul.

"Le doresc în primul rând fericire! Pe câtă durată, ei decid acest lucru. Şi, respect unul faţă de celălalt", le-a urat Nadia Comăneci, în timp ce Ţiriac i-a urat: "Să fie sănătos şi fericit!".  Petrecerea de după oficilaizare a avut loc la un restaurant select din Timişoara.

Mai multe