Iluzionistul Johannes a şocat din nou! Intră să vezi ce a făcut acesta

17 aprilie 2013 20:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Celebrul iluzionist Johannes a recidivat. După ce săptămâna trecută a făcut un truc în care a decapitat o femeie într-un cimitir, acum s-a hotărât să demonstreze că poate conduce prin Bucureşti legat la ochi. Iluzionistul a avut-o drept copilot pe Loredana Chivu, sexoasa fostă asistentă păcătoasă a lui Capatos.

Înainte de a porni la drum, Johannes a vrut să se asigure că nu va vedea nici un milimteru din traseul pe care va conduce. Acesta s-a legat la ochi şi nu oricum, ci cu mai multe straturi de materiale.

Iluzionistul a folosit o folie de aluminiu, peste care a legat bandă izolieră. Apoi, şi-a pus o mască de fier pe cap, peste care a tras un sac negru din material textil. S-a urcat la volan şi dus a fost, pe străzile Capitalei.

Loredana a fost copilotul lui Johannes în experimentul auto al celebrului iluzionist

Pe tot parcursul drumului, Loredana Chivu a fost absolut îngrozită şi a încercat din răsputeri să îl ghideze pe Johannes.

"Bagă-te, mă, mai în stânga! Stângaaa! Stai uşor, uşor, dreapta. Claxonează-l pe ăsta, mă, că ne iese în faţă", i-a strigat blonda încontinuu.

Vedeta a fost terifiată de manevrele lui Johannes, urlând tot timpul cât o ţineau plămânii, că vrea să coboare din maşină.

"Mă omori aici, mă. Dă-mă jos. Opreşte! Eu cobor aici, nu mai pot!", a ţipat aceasta.

Mai multe