Imagini şocante! Drama unei fetiţe, desfigurată de la Nurofen!

13 august 2014 18:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Este inimaginabil prin ce a trecut această fetiţă. Ce părea a fi o simplă răceală s-a transformat într-un coşmar pentru acest copilaş de doar ani din Marea Britanie care a suferit o reacţie alergică severă după ce i-a fost prescris Nurofen de către medici.

Totul a început în momentul în care părinţii au dus-o pe micuţă la spital pentru investigaţii, timp în care i-a fost administrat Nurofen. La doar câteva ore, fetiţei au început să îi apară pe faţă băşici şi bube pline cu puroi. În urma analizelor efectuate, medicii au constatat că fetiţa , pe nume Macey Marsh suferă de o formă rară de alergie, şi anume Stevens Johnson, în termeni medicali. Ea a supravieţuit în mod miraculos şi a fost la un pas de a-şi pierde şi vederea, potrivit dailymail.co.uk

Părinţii fetiţei au declarat că aceasta a stat internată 10 zile la terapie intensivă, datorită erupţiei de pe piele, a ochilor umflaţi şi a rănilor multiple.

''Poate dura şi un an de zile ca faţa ei să se vindece complet, dar din fericire a început să reacţioneze la tratament', a dezvăluit mama acesteia.

Sindromul Stevens Johnson este unul extrem de rar. Este cunoscut ca o reacţie la o multitudine de factori declanşatori, cum ar fi infecţii, medicamente sau boli.

Mai multe