Impresarul care a bătut-o pe Alexandra Stan a ieşit la lumină

13 iulie 2013 18:12   Actualitate
Ultima actualizare:

După aproape o lună de absenţă din mediul online, Marcel Prodan a revenit pe Facebook. Nu a postat nimic încă, dar şi-a reactivat contul, semn că e pregătit să îşi continue viaţa, în plin scandal mediatic.

Impresarul, acuzat că a băgat-o în spital cu bătaia pe Alexandra Stan, îşi dezactivase contul imediat ce cântăreaţa a făcut publice agresiunile la care a fost supusă, ca urmare a miilor de ameninţări cu moartea pe care le-a primit.

Marcel Prodan este în continuare cercetat de DNA Constanţa pentru un posibil şantaj. Pe 25 iunie 2013 el a primit inderdicţie de a părăsi localitatea şi anchetatorii au luat decizia aplicăriii unui sechestru pe bunurile lui şi ale firmei pe care o administrează.

Alexandra Stan nu mai vede şi nu mai aude bine după bătaia primită

Alexandra Stan mai are mult de tras în urma bătăii zdravene pe care a încasat-o de la Marcel Prodan, impresarul şi, totodată, iubitul ei. Cântăreţei continuă să i se facă investigaţii medicale, iar veştile nu sunt deloc bune. Deşi vânătăile de pe faţă s-au retras aproape complet, organismul firav al Alexandrei a clacat sub avalanşa de lovituri primite în urmă cu aproximativ o lună. Citeşte aici mai multe

Mai multe