Împrumuturi garantate cu poşete de lux, la Hong Kong

2 noiembrie 2009 14:20   Actualitate
Ultima actualizare:

O companie din Hong Kong a lansat o serie de spoturi publicitare pentru televiziune, în cadrul cărora anunţă că oferă împrumuturi personale care pot fi garantate cu poşete de lux pentru dame.

Yes Lady Finance - relatează AFP - va oferi clientelor sale din 'lumea bună' 70% din valoare poşetelor drept împrumut, cu o dobândă anuală de 28%.

Prin urmare, pentru o poşetă Louis Vuitton cu un preţ estimat la 2.600 de dolari, pe piaţa produselor de mâna a doua, împrumutul acordat va fi de 1.800 de dolari pe o perioadă de trei luni. În cazul în care banii nu vor fi returnaţi la timp, clientele vor pierde poşetele, care vor intra în posesia firmei.

'Este o opţiune bună de obţinere de fonduri pentru unele tai-tai', a declarat co-fondatorul companiei, Wallace Tung, referindu-se la un termenul de argou pentru nevestele oamenilor de afaceri înstăriţi din Hong Kong.

'Poate că ele nu vor să-şi vândă poşetele pentru a face rost de bani, întrucât sunt cadouri de la soţ şi au valoare sentimentală', a adăugat acesta.

Mai multe