În «Avatar» se face şi sex, dar doar pe DVD

13 ianuarie 2010 16:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Decizia de a scoate scena de sex dintre Neytiri şi Jake Sully din film şi de a o include doar pe varianta DVD a fost luată de regizorul James Cameron, care a considerat că nu poate fi vizionată de minorii sub 13 ani, scrie huffingtonpost.com.

Lungmetrajul, lansat pe 18 decembrie 2009, a atins un record: peste un miliard de dolari din vânzarea de bilete în întreaga lume, fără să apeleze la sex. Asta nu înseamnă că nu s-au filmat scene de amor. Neytiri, jucată de Zoe Saldana, face sex nepământean cu avatarul pilotat de Jake Sully, interpretat, la rândul lui, de Sam Worthington.

Vezi trailerul Avatar

Fanii filmului care nu mai au răbdare lansarea DVD-ului cu scenele tăiate la montaj au fost suprinşi plăcut de site-ul huffingtonpost.com, care dat publicităţii pagina de sex din Avatar: "Neytiri îşi ia capătul cozii şi îl ridică. Jake face acelaşi lucru, tremurând de nerăbdare. Firele de la capătul cozilor se mişcă după propria lor voie, întinzându-se pentru a se uni. Firele se întrepătrund cu ondulări blânde. Jake e zguduit de contactul direct dintre sistemul său nervos şi al ei. Intimitatea supremă".

Citeşte şi:

Fanii filmului «Avatar», deprimaţi pe capete

«Avatar» este in topul celor mai tari filme din lume!

"Dacă poţi să te conectezi cu ajutorul cozii la spirite şi la copaci, nu înţeleg de ce nu te-ai putea conecta şi la o persoană", a declarat actriţa Zoe Saldana, interpreta personajului Neytiri.

Mai multe