În boxa acuzaţilor după ce şi-a violat vărul de opt ani

7 mai 2010 8:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Pe 22 aprilie 2010, tânărul se afla în Cişmele, localitate componentă a comunei Smârdan din Galaţi, ocazie cu care l-a întâlnit pe Valentin, vărul său, în vărstă de doar opt ani. Minorul fusese trimis de tatăl său, în sat, pentru a aduce un bidon cu bere.

Adolescentul i-a cerut verişorului să îl însoţească până la casa în construcţie aparţinând familiei sale, iar acolo i-a spus să se dezbrace promiţându-i că-i va da în schimb un telefon mobil şi suma de 12 lei. Vrânceanu a întreţinut apoi relaţii sexuale cu copilul şi nu s-a oprit nici când acesta a început să plângă şi să ţipe de durere.Şapte ani şi jumătate de închisoare

Micuţul a povestit părinţilor ce s-a întâmplat, iar oamenii legii l-au reţinut pe adolescentul violator. „Poliţiştii l-au găsit pe suspect la domiciliul mamei sale din Pechea.A fost reţinut şi prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de viol", a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IJP Galaţi.

Vecinii din satul Cişmele sunt şocaţi după ce au aflat ce s-a întâmplat cu copilul de opt ani. Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi l-a trimis în judecată ieri pe adolescentul de 17 ani, care, dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea în închisoare şapte ani şi jumătate.

Mai multe