Încă un viol în grup în India. Şapte bărbaţi au abuzat sexual o femeie de 29 de ani

13 ianuarie 2013 11:19   Actualitate
Ultima actualizare:

"Şase bărbaţi au fost arestaţi deoarece sunt suspectaţi că au violat o femeie în vârstă de 29 de ani (...) după ce au dus-o cu forţa într-un loc necunoscut în noaptea de 11 ianuarie", a afirmat poliţia, precizând că un al şaptelea suspect este căutat.

Victima urcase în autobuz pentru a merge la familia soţului ei, în statul Punjab (nord). Ea a fost condusă într-o casă în apropiere de oraşul Amritsar, a afirmat ofiţerul de poliţie Raj Jeet Singh.

Tânăra a fost violată de şoferul autobuzului şi de alţi cinci bărbaţi. Ulterior, ei au lăsat-o pe stradă, în apropiere de satul familiei soţului ei.

Acest caz apare la mai puţin de o lună de la un incident similar, petrecut în New Delhi. Atunci, o studentă la kinetoterapie a fost violată de şase bărbaţi, inclusiv de şoferul autobuzului în care se urcase cu prietenul ei. Bătută cu sălbăticie, ea nu a rezistat rănilor grave şi a murit într-o clinică din Singapore, unde fusese transferată pentru grefe de organe. Mii de femei au protestat pe străzile din India cerând dreptate.

Mai multe