Incredibil! A căzut vaca peste el, din tavan

14 iulie 2013 16:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Realitatea bate filmul! Joao Maria de Souza, un bărbat din orăşelul Caratinga, sud-estul Braziliei, a fost strivit de o vacă în timp ce dormea liniştit în patul din locuinţa sa. Incidentul petrecut recent a şocat întreaga lume.

Joao Maria de Souza, de 45 de ani, şi soţia sa, Leni, dormeau în tihnă în căsuţa lor, răsfăţaţi de somnul cel mai dulce. O bubuitură apocaliptică a izbucnit brusc, trezindu-i pe amândoi cu spaima îngrozitoare că se sfârşeşte pământul.

Femeia a ţipat ca din gură de şarpe în timp ce, de pe acoperiş, o namilă s-a prăbuşit asupra lor prin tavan. Bărbatul n-a mai apucat să scoată nici un cuvânt, fiind strivit de o bovină de circa 1,3 tone. Prin întuneric, Leni a văzut coarnele dihaniei şi a crezut că sunt atacaţi de o creatură demonică. S-a dezmeticit cu greu din şoc, dându-şi seama că scăpase în mod miraculos teafără. Soţul avea un picior rupt, dar era conştient.

Soţia, Leni, a scăpat ca prin minune, deşi se afla lângă soţul ei

A fost transportat la spital, unde a murit din cauza unei hemoragii interne. Dacă ar fi fost dus mai repede la Urgenţă, ar fi putut să fie salvat. Vaca fugise dintr-o fermă şi a ajuns pe acoperişul bieţilor oameni de pe dealul abrupt care se ridica în imediata vecinătate a casei lor. Animalul s-a căţărat pe colină şi a căzut în gol de la peste 2,5 metri înălţime, pe întuneric.

Mai multe