Incredibil! Are păr în urechi de 13,2 cm

16 martie 2013 16:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Ce nebunie! Părul din urechile lui măsoară 13,2 cm în lungime şi este foarte mândru de asta!

Radhakant Bajpai, un indian în vârstă de 58 de ani, are o realizare în viaţă pe care nu mulţi dintre noi ar reuşi să o obţină.

Bărbatul e foarte mândru de podoaba care-i creşte din urechi

El a fost recunoscut de Cartea Recordurilor ca omul cu cel mai lung păr din ureche din lume. Şi chiar dacă soţia îl imploră în fiecare zi să redevină bărbatul cu care s-a măritat şi să-şi taie părul din urechi, Radhakant nu se lasă înduplecat sub nici o formă.

Mai mult decât atât, omul îşi îngrijeşte podoaba cu foarte multă grijă, să nu cumva să o piardă. El îşi spală părul cu un şampon special,  doar din ingrediente naturale, care protejează împotriva căderii părului. Şi când merge la frizer, vai şi amar de cel căruia i-ar scăpa foarfeca în apropierea urechilor lui...

Isobel Varley, de 76 de ani, este femeia cu cele mai multe tatuaje din lume. Ea şi-a tatuat inclusiv pielea capului, fiind obligată astfel să se tundă la chelie. Ea a spus că asta a fost cea mai dureroasă operaţiune, căci pielea de pe cap este mai sensibilă decât în alte locuri. Ea a hotărât acum să nu-şi mai facă nici un tatuaj.

Elaine Jackson, de 47 de ani, este femeia cu cele mai multe piercing-uri din lume. Ea are aproximativ 7.000 de piercing-uri care cântăresc nici mai mult nici mai puţin de 3 kg. Elaine nu le dă jos niciodată şi insistă că nu o deranjează absolut deloc atunci când doarme.

Chanel Tapper, de 21 de ani, deţine un record de-a dreptul incredibil. Ea a intrat în Cartea Recordurilor ca femeia cu cea mai lungă limbă din lume. Limba ei măsoară 9,75 cm, ceea ce înseamnă de două ori mai mult decât lungimea obişnuită a unei limbi.

Annie Hawkins-Turner, o femeie din Georgia (SUA), are cei mai mari sâni din lume! Sânii ei cântăresc 38 de kilograme şi mărimea pe care o poartă la sutien este 102 ZZZ. Sânii ei sunt atât de mari din cauza unei boli foarte rare care îi face să crească necontrolat, femeia însă e foarte mândră de ei şi nu vrea să îi micşoreze sub nici o formă.

Mai multe