Incredibil! După ce a fost umilit, Guţă dă cărţile pe faţă «Mi-a trecut glonţul pe lângă cap»

28 martie 2014 15:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Nicolae Guţă a fost umilit crunt la o nuntă, unde a fost obligat să se dezbrace. După ce imaginile au ajuns pe net, manelistul a povestit lucruri incredibile care au loc la unele dintre petrecerile la care cântă.

«Un artist trebuie să fie supus. Cel puţin în branşa noastră. Niciodată nu mi-am permis să vorbesc despre secretele din culisele maneliştilor. Este foarte greu pentru noi, pentru că ai de a face cu omul faţă în faţă. Poţi să suferi chiar dacă te place. Sunt momente uneori neplăcute pentru că până la umră omul la un pahar de băutură poate să o ia razna. Tu ca solist pici în gâlceava dintre cei doi. Duci un rol de împăciuitor. Dacă nu ştii cum să te comporţi, pot exista urmări drastice», a spus Nicolae Guţă, la Acces Direct.

«Orice meserie implică riscuri. Când pleci la o nuntă,, trebuie să îţi asumi toate responsabilităţile. Nu vreau să generalizez. Asta face parte din riscurile meseriei», a adăugat manelistul.

Mai mult decât atât, el a povestit că la un moment dat a fost la un pas de a fi omorât.

«La un alt eveniment au existat certuri între mai mulţi indivizi şi s-a auzit deodată o trosnitură extraordinară. Pe moment nu am realizat ce se petrece. A trecut un glonţ pe lângă mine! Omul suferea, îşi pierduse un prieten, probabil că înfierbântat, a tras cu pistolul. Glonţul mi-a trecut pe lângă cap. O fracţiune de secundă nu a avut cu mine nimic», a povestit manelistul.

«După aceste poveşti mi-am pus problema să mă las de meserie. La o altă nuntă am fost urmărit şi mi s-a pus sabia la gât ca să mai cânt», a adăugat el.

Mai multe