Incredibil! Rudele erau la priveghi, iar mortul mânca peşte!

11 februarie 2013 9:00   Actualitate
Ultima actualizare:

O eroare făcută de reprezentanţii spitalului din Loreto, Peru, a provocat o adevărată nebunie în rândul familiei lui Antonio Alvarado Carbajal, în vârstă de 35 de ani.

Bărbatul a fost declarat mort. Aflând vestea, verişoara lui Antonio, Leslie Jimenez Alvarado, a fost la morgă pentru a identifica cadavrul acestuia. Afectată de vestea morţii rudei sale, ea n-a fost foarte atentă şi a crezut că este vorba de vărul ei, recunoscându-l după o aluniţă pe care acesta o avea pe piciorul drept.

Familia a luat cadavrul acasă şi s-a pregătit de înmormântare. În timp ce rudele lui Antonio erau la priveghi, apropiaţi ai "mortului" s-au dus să facă o chetă, pentru a aduna bani pentru a-l duce la groapă şi a-l înmormânta cum se cuvine. Aceştia au avut parte de un şoc în momentul în care l-au decoperit pe "mort" la un restaurant, înfruptându-se cu peşte.

Cadavrul mortului adevărat a fost înapoiat la morgă, pentru a fi identificat. Se pare că medicul de la morgă care s-a ocupat de predarea cadavrului familiei a comis câteva erori de procedură, potrivit peru21.pe.

Mai multe