INCREDIBIL! Şerban Huidu, singur pe stradă la miezul nopţii, dezorientat şi transpirat leoarcă - FOTO

1 noiembrie 2012 14:48   Actualitate
Ultima actualizare:

Deşi fizic s-a pus pe picioare, Şerban Hudiu pare că încă nu şi-a revenit complet din şocul pe care l-a suferit anul trecut, când a provocat un accident în care au murit trei oameni. Fotoreporterii Click! l-au surprins miercuri noaptea, plimbându-se prin parc, îmbrăcat doar într-un sacou, deşi nu erau decât 5˚C.

După un an în care s-a izolat aproape complet de lume şi nu a mai ieşit la nici un eveniment monden, Şerban Huidu şi-a făcut apariţia, miercuri seară, la o petrecere de Halloween. El a venit fără soţia lui, iar în cele câteva ore cât a stat la petrecere, a socializat cu vechi cunoştinţe, prieteni şi oameni pe care nu i-a mai văzut de multă vreme.

La plecare, nu a luat un taxi spre casă, ci a preferat să meargă pe jos, deşi nu era îmbrăcat adecvat pentru vremea rece, purtând pe el un sacou subţire. Deşi era trecut de 12 noaptea, Şerban, foarte agitat, a urcat şi a coborât de mai multe ori treptele unui parc din zona Cotroceni. Apoi, când şiroaie de transpiraţie au început să-i curgă pe faţă a plecat din parc şi a luat-o spre casă.

“Da, m-am plimbat, trei ore şi jumătate chiar. Nu am spus o vorbă nici aseară, când m-au abordat reporterii şi nu voi spune nici acum”, a declarat Şerban Huidu, când a fost contactat de ziarul Click! Odată ajuns în faţa vilei în care locuieşte cu familia, Şerban n-a intrat. S-a aşezat pe marginea gardului casei vecinilor săi de vizavi şi a mai zăbovit acolo încă o oră.

Mai multe