Incredibil! Ştefan Stan a tratat-o cu spatele pe Andreea Mantea, înainte de a o cere de soţie

8 aprilie 2013 20:47   Actualitate
Ultima actualizare:

Ştefan Stan şi Andreea Mantea s-au logodit de numai 2 zile, însă deja îşi fac planuri de nuntă. Luni seară, cei doi au stat împreună pe canapeaua Wowbiz şi au povestit despre logodnă, nuntă şi planurile de viitor.

Andreea Mantea a trecut din postura de co-prezentatoare a emisiunii Wowbiz, în aceea de invitată. Aceasta a stat lângă viitorul ei soţ şi şi-a etalat mândră inelul de logodnă.

Acesta este inelul primit de Andreea de la Ştefan

"Este un inel unicat, cu o piatră foarte frumoasă. E un diamant. Naşul m-a sfătuit, că el se pricepe mai bine la chestii din astea. E expert", a mărturisit Ştefan.

Andreea a povestit cum a fost ultima seară de iubită, înainte să devină logodnica lui Ştefan. "A fost foarte distant cu mine. Când am plecat de la emisiune l-am sunat să văd dacă are nevoie de ceva, să iau ceva. Mi-a spus că nu e cazul, vorbim acasă. Am ajuns acasă, am făcut un duş repede şi m-am băgat în pat, lângă el. Şi s-a întors cu spatele la mine. L-am întrebat dacă îl deranjez cumva şi mi-a răspuns sec că nu", şi-a amintit vedeta.

Ştefan şi-a explicat comportamentul, spunând că îi era foarte teamă să nu se dea de gol şi de aceea a fost atât de rece cu Andreea. "Acasă, Andreea e un mic wowbiz, aşa. Te descoase de toate alea. Şi am preferat să fiu rece cu ea decât să afle ceva, să mă dau cumva de gol şi să stric surpriza", a mărturisit artistul.

Mai multe