Incredibil: trăieşte după 17 lovituri de cuţit

20 martie 2010 18:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Gabriela Anton (17 ani) a scăpat cu viaţă ca prin minune după ce iubitul ei gelos, Valentin Trifan (23 de ani), a tăbărât pe ea înarmat cu un cuţit, pe o stradă din municipiul Oneşti (judeţul Bacău). După atac, tânărul a dispărut şi este căutat de poliţie.

Înainte să-şi lase iubita într-o baltă de sânge, Valentin Trifan s-a lăudat tovarăşilor de pahar că se va răzbuna crunt pe iubita sa, pe care o bănuia că-l înşală.

„Joi seara, la un bar din sat, a spus că el s-a supărat pe viaţă, că nevasta îl înşală. A zis că dă foc la casă, că apoi o omoară pe ea şi în final se spânzură", a spus Florin Pârţacu, unul din vecinii tânărului.

Nataşa Anton ,mama Gabrielei": "Eu nu am fost niciodată de acord cu acest băiat. Era foarte gelos şi violent"

Zis şi făcut. A doua zi, Valentin a dat foc casei din Gura Văii în care locuiau împreună de peste un an, apoi, înarmat cu un cuţit, a ieşit în întâmpinarea Gabrielei, care se întorcea de la şcoală.

„M-a înjunghiat în plină stradă, de mai multe ori. N-am să-l iert. Vreau să îl văd după gratii pentru ceea ce mi-a făcut", a povestit Gabriela, de pe patul de spital. Medicii au numărat nu mai puţin de 17 lovituri de cuţit şi se miră cum de fata încă mai trăieşte.

„Fata a fost adusă la noi cu multiple plăgi înjunghiate, majoritatea pe toracele posterior, mamar şi cranian. Momentan starea ei este bună", ne-a declarat dr. Adrian Brânzaniuc, purtătorul de cuvânt al Spitalului Oneşti.

Valentin a dispărut după atac, iar poliţiştii îl caută de două zile. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat".

Dacă va fi prins, Trifan riscă 12 ani de închisoare. Rudele spun că tânărul este o fire geloasă şi violentă şi nu exclud ca acesta să-şi fi pus capăt zilelor, aşa cum se lăuda.

Mai citeşte:

A ascultat la telefon cum hoţii îi omorau mama

A violat o femeie după ce a ucis-o

Au ucis cinci băieţei pentru a putea face un copil

Bărbat ucis în bătaie la Alba Iulia

Mai multe