Inedit la concertul acustic VUNK Autoportrete: solistul trupei, Cornel Ilie, pe scenă cu fratele lui, Răzvan

12 mai 2014 12:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Cel mai surprinzător dintre concertele pe care trupa VUNK le-a susținut vreodată s-a desfășurat sâmbătă seara în gradina suspendată a mall-ului Promenada. Acolo, fanii trupei au avut parte de o întâlnire surpriză.

15 muzicieni au susținut un concert ca de Ateneu (cvartet de coarde, saxofon, trompetă etc) pe trei scene în mijlocul gradinii, intr-o atmosfera desprinsă ca din basme (cu un apus de soare violet, absolut incredibil). Printre ei, la una dintre chitări s-a aflat Răzvan, fratele liderului trupei, Cornel Ilie.

Cei doi nu sunt la prima colaborare muzicală, Răzvan Ilie - care este un chitarist ale cărui aptitudini tehnice și cunoștinte muzicale sunt invidiate de toți membrii trupei - a participat la înregistrarea albumului caritabil "Salvați-vă ingerii" în 2008, dar aceasta a fost prima lui participare live la un proiect VUNK.

"Cu Răzvan am mai lucrat în studio și este omul cu care mă consult mereu legat de muzică. M-a ajutat foarte mult în tot ce am făcut până acum prin critica și părerile lui. Aveam nevoie de felul lui de a cânta la chitară, căldura și cultura lui muzicală pentru concertul ăsta și mă bucur foarte tare că am reușit sa cântăm împreună pe aceeași scenă, mai ales într-un concert atât de important pentru noi și așa de reușit", a declarat Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Alexandra Ușurelu, Alina Pușcaș ("Te cunosc de undeva"), Maria Hoja, Alina Păun (Vocea Romaniei) și Gojira și Planet H au fost invitații speciali în concertul care a inclus 11 piese reorchestrate de George Natsis pentru cvartet de coarde, plus alte 9 piese transformate de trupă pe ritmuri surprinzătoare: "Scapă-mă de ea" într-o versiune reggae, "Pierderea lor" și "Asa, și" în ritm de swing, "Pleacă" în ritm de bossa nova .

Mai multe