Înfiorător! Dădaca a făcut sex cu un copil de 10 ani

22 noiembrie 2014 10:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Ar fi trebuit să aibă grijă de băiatul în vârstă de doar 10 ani, dar această femeie a întreţinut relaţii intime cu el, de mai multe ori, în luna august a acestui an.

Gest fără pecedent! Femeia care ar fi trebuit să se îngrijească de micuţul de doar 10 ani a profitat de naivitatea acestuia şi a întreţinut, în repetate rânduri, relaţii intime cu el, potrivit The Mirror.

Marybeth Rataic este o tânără de 25 de ani din Connecticut. Aceasta a întreţinut, de mai multe ori, relaţii intime cu unul dintre fiii celei mai bune prietene. Totul s-a întâmplat după ce a intrat în camera lui, în timp ce acesta dormea alături de fratele său mai mic.

Mama băiatului spune că a descoperit fapta prietenei sale, după ce a văzut pe gâtul minorului mai multe urme de muşcături. Ulterior, băiatul a îndrăznit să povestească tot ce s-a întâmplat, iar mama băiatului a sunat la poliţie. În cele din urmă, femeia a fost acuzată de agresiune sexuală şi corupere de minori şi a fost arestată. Aceasta neagă, însă, toate acuzaţiile care i se aduc, iar avocatul ei încearcă să o apere, afirmând că ar avea grave probleme psihice.

Mai multe