Inna, despre cum a devenit celebră! Află-i secretele! - VIDEO

1 decembrie 2010 22:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Într-un interviu realizat de Pro TV, cu ocazia Zilei Naţionale a României, artista Inna, românca ce a reuşit să se impună la nivel mondial prin talentul său, ajungând şi pe primul loc în Bilboard în SUA, a vorbit despre felul în care a ajuns vedetă.

Inna, în vârstă de 24 de ani, a cântat pe scene din întreaga lume. Pe numele ei adevărat, Alexandra Apostoleanu, Inna s-a născut la Mangalia şi a început de mică să cânte, la 8 ani făcând deja cursuri de canto. Întâmplător, a ajuns într-un studio de înregistrări.

"Am lucrat secretară la o agenţie de imobiliare, agenţia părinţilor lui Lucian, managerul meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. Lângă sediul agenţiei din Constanţa era şi sediul unui studioului de înregistrări al băieţilor de la Play and Win şi acolo s-a întâmplat" a declarat Inna, pentru Ştirile ProTv. Potrivit Pro Tv, genul abordat de trupa Play and Win era pop-rock şi nu a prins la public. Dintr-o joacă însă, s-a născut o piesă dance.

"Am făcut piesa dance şi am pus-o pe YouTube, după care am plecat în vacanţă timp de o săptămână. Când m-am întors am avut incredibila surpriză ca unii dintre colegii mei de la facultate să aibă deja piesa ca melodie de telefon" a mai spus Inna.

VIDEO, Inna despre începuturile carierei şi despre gustul succesului

Mai multe