10 imagini uimitoare din spitalul unde a fost internat Hitler înainte de a ajunge la putere

19 iulie 2016 13:02   Internațional
Ultima actualizare:

Adolf Hitler a rămas cunoscut în istorie ca fiind unul dintre cei mai cruzi dictatori ai epocii moderne, cauzând milioane de victime și izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial. În anii interbelici însă, nimeni nu a știut că atunci când va ajunge la putere, lumea avea să se schimbe radical.

În urmă cu o sută de ani, Hitler a fost rănit la picior în timpul Primului Război Mondial în Bătălia de pe Somme. A fost internat la spitalul militar Beelitz-Heilstätten din sudul Berlinului unde a primit îngrijiri medicale, acest loc devenind un fel de sanctuar după cum relatează DailyMail.co.uk

În prezent însă, acest spital a rămas abandonat și lăsat în paragină. Zidurile învechie, paturile și scaunele care sunt doar resturi din ce au fost cândva și graffiti-urile de pe pereți conferă o atmosferă diferită, lugubră. 

Imaginile realizate în spitalul Beelitz-Heilstätten oferă atmosfera unei clădiri bântuite, desprinsă parcă din filmele de groază. Este locul unde au fost tratate victimele celei mai confruntări militare din istorie și unde a primit îngrijiri unul dintre cei mai sângeroși lideri politici.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe