29 de turişti germani au murit într-un accident din Madeira. Trei zile de doliu în Portugalia

18 aprilie 2019 8:47   Internațional
Ultima actualizare:

29 de persoane şi-au pierdut viaţa după ce un autocar cu turişti germani s-a răsturnat, accidentul producându-se în Madeira, în apropierea oraşului Caniço. Alte 22 de persoane au suferit răni şi au fost transportate la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Accidentul s-a produs în momentul în care şoferul a pierdut controlul vehiculului la o intersecţie, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat. În autovehicul se aflau turişti de naţionalitate germană. Oamenii legii şi echipele de salvare au sosit imediat la locul incidentului, dar din păcate nu s-a putut face nimic pentru 29 de persoane, care au decedat în urma impactului. Alţi 22 de răniţi au fost transportaţi la spitalul din Funchal pentru a primi îngrijirile medicale de specialitate. 

Locul accidentului a fost izolat, iar poliţiştii au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate îmrejurările în care s-a produs accidentul. Preşedintele portughez, pe nume Marcelo Rebelo de Sousa, a emis o declaraţie de presă şi a subliniat că va merge la locul în care s-a produs accidentul care a curmat viaţa a 29 de persoane. 

Mai multe