7 imagini uluitoare cu sculpturi făcute din gunoi

21 octombrie 2015 19:26   Internațional
Ultima actualizare:

O organizație non-profit ce a luat naștere în Oregon (SUA), numită The Washed Ashore (numele se referă la gunoiul adus la țărm n.r), a inițiat un proiect absolut inedit, prin care încearcă să educe oamenii. Inițiatoarea acestei campanii este artista Angela Halsetin Pozzi, oricine i se poate alătura în organizație, iar unii participanți creează sculpturi spectaculoase din gunoiul adus apă la țărm.

Gunoiul aruncat în mări și oceane afectează în mod negativ și iremediabil vietățile care trăiesc în apă. The Washed Ashore și-a propus să aducă la cunoștință oamenilor cât de mult gunoi este aruncat în oceane și în mări.

Organizația non-profit a transformat plasticul aruncat în apă și ajuns la țărm în adevărate opere de artă. Alături de Angela Halsetin Pozzi, participanți de toate vârstele încearcă să educe oamenii cu privire la pericolul plasticului aruncat în apă. Proiectul a început în urmă cu patru ani și a strâns peste 10.000 de voluntari din toată lumea. Sculpturile imaginate de Angela Pozzi surprind pești, păsări, crustacee și multe alte vietăți care trăiesc sau se hrănesc cu flora și fauna din apă.

Iată 7 imagini cu unele dintre cele mai spectaculoase sculpturi făcute din gunoi

Mai multe