7 moduri în care îţi poţi aranja părul pubian

7 iulie 2015 19:32   Internațional
Ultima actualizare:

Toată lumea evită să vorbească despre părul pubian, chiar dacă este un „accesoriu” al tuturor. De-a lungul istoriei, unele popoare (precum Turcia, Albania, Persia și Kosovo) eliminau părul pubian din motive religioase. Însă adevăratul război împotriva lui a început odată cu apariția costumului de baie. Când bikinii au devenit la modă, atunci a apărut și epilarea totală (braziliană, n.r.).

Pentru a face o analiză îndeaproape a părului pubian, redactorii celebrului site BuzzFeed au adus la cunoştinţă câteva dintre regulile nescrise referitoare la acea zonă tabu, se arată într-un articol din Huffington Post.

„Părul pubian este vulgar!”, spune unul dintre reporterii BuzzFeed. Cel care a încercat să afle mai multe păreri despre părul pubian a spus că se simte jenat de „podoaba” pe care este nevoit să o poarte: „Din punctul meu de vedere, părul pubian tinde să fie creţ şi se poate răspândi peste tot. Eu sunt de-a dreptul ruşinat de felul cum arată părul meu pubian”.

Mai mult, reporterul a rămas şocat în momentul în care prezentatorul i-a arătat cum se vede părul pubian în general. Despre felul în care părul pubian poate fi aranjat, tuns sau lăsat să crească în voie a vorbit, pentru BuzzFeed, un antropolog.

Cele mai folosite modele

Ce preferă bărbații?

Potrivit unui studiu, 43% din bărbați se simt atrași de un aspect natural al pubisului partenerei lor. Pentru ei, „natural” înseamnă o simplă epilare pe linia chilotului, precum și tunderea firelor de păr ca să nu deranjeze în momentele intime. În schimb, 17% din bărbați sunt încântați de stilul brazilian. Numai 15% au declarat că le place să vadă modele inedite din părul pubian.

În concluzie, sondajul realizat de site-ul BuzzFeed arată că bărbații se simt atrași de femeile care au puțin păr în zona intimă.

Mai multe