9 cele mai frumoase ținute purtate de Kate Middleton în 2015

29 decembrie 2015 11:46   Internațional
Ultima actualizare:

Ducesa de Cambridge este un etalon stil, care încalcă de multe ori normele riguroase impuse de statutul ei regal. În acest an, Kate Middleton (33 de ani) și-a schimbat look-ul, a purtat numeroase rochii semnate de case de modă celebre și și-a reciclat ținutele. Soția prințului William (33 de ani) abordează o imagine discretă și simplă, dar bine pusă la punct în materie de tendințe.

Kate Middleton i-a cucerit pe britanici, atât cu stilul ei vestimentar, cât și cu personalitatea prietenoasă pe care o afișează la evenimentele și conferințele unde participă. 2015 a fost pentru ea un an foarte încărcat. A devenit mămică pentru a doua oară, a participat la evenimente de caritate și nu a lipsit de la petrecerile organizate de familia regală a Marii Britanii, relatează cotidianul britanic Mirror.

În 2015, ducesa de Cambridge a optat pentru ținute colorate și elegante, care i-au evidențiat silueta. Totodată, ea a purtat și rochii mai vechi, fiind o împătimită a imprimeului cu buline și a dantelei. La botezul fiicei ei, prințesa Charlotte, la conferințe de presă, la evenimente mondene sau la întâlnirea cu prețedintele Chinei, Kate Middleton și-a impus stilul desăvârșit și a fost lăudată de criticii vestimentari. 

Iată 9 dintre cele mai inedite ținute ale ducesei de Cambridge

Mai multe