A adoptat un câine de pe stradă şi au avut o surpriză de proporţii

7 septembrie 2015 19:35   Internațional
Ultima actualizare:

Un cuplu din localitatea chineză Guangzhou, provincia Guangdong s-a decis să adopte un câine de pe stradă care nu avea adăpost. Nu mică le-a fost surpriza când şi-au dat seama că de fapt, animalul pe care-l adoptaseră era de fapt o vulpe.

Bărbatul, pe nume Huang, a găsit “câinele” într-o zi ploiosă, în faţa casei, şi s-a hotărât pe loc să-i facă soţiei o surpriză şi s-I ofere câinelui un cămin. Soţia lui Huang s-a bucurat nespus şi a luat animalul şi i-a făcut o baie caldă. Totuşi animalul avea coada “prea stufoasă”, o licărire sălbatică în şi un miros puternic care nu numai că nu a dispărut nici după baie, dar nici măcat nu s-a diminuat.

"Câinele" a evadat înainte să afle exact ce este 

Hunag a postat o fotografie cu câinele pe Internet şi din din comentariile pe care le-a primit l-a poză a înţeles că animalul său s-ar putea să nu fie un câine obişnuit ci mai degrabă o vulpe. Hunag a lăsat animalul peste noapte într-o cuşcă, afară în curte, dar acesta, câine sau vulpe, a reuşit să evadeze. Acum autorităţile sunt în alertă căutând ceea ce ei cred că este o vulpe polară şi pe care vor să o ducă într-o rezervaţie naturală.

Autorităţile presupun că vulpea a fost crescută drept animal de companie până când prosprietarii şi-au dat seama că un animal sălbatic nu poate fi domesticit uşor şi i-au dat drumul pe stradă. 

Mai multe