A alergat 3 km pentru a-și salva fiica de la viol și i-a înjunghiat pe agresori

11 octombrie 2017 13:06   Internațional
Ultima actualizare:

“Mama-leoaică"! Aşa a fost numită o femeie din Africa de Sud după ce şi-a salvat fiica de la viol. După ce a aflat că fata ei era batjocorită de mai mulţi bărbaţi, femeia de 56 de ani a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi a alergat trei kilometri până în locul în care fiica ei era sechestrată şi abuzată.

Femeia a auzit ţipetele disperate ale fetei şi după ce intrat în cameră s-a năpustit asupra violatorilor şi i-a înjunghiat. Ulterior, femeia și-a consolat fiica până la sosirea poliţiştilor.

Unul dintre cei trei agresori a murit, în timp ce ceilalți doi au ajuns la spital, în stare gravă, scrie Daily Mail.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului i-au găsit pe bărbaţi într-o baltă de sânge, iar tânăra abuzată era în stare de şoc.

Cazul s-a petrecut în septembrie şi a stârnit o serie de controverse şi dezbateri în Africa de Sud. Asta pentru că femeia care şi-a apărat fiica a fost arestată şi acuzată de crimă.

După ce oamenii s-au revoltat, autoritățile au decis să renunțe la toate acuzațiile împotriva femeii, susținând că niciun procuror nu va dori să preia cazul şi că-n final nu se va ajunge la o condamnare.

“M-aș fi aruncat în fața unui leu să-mi protejez fiica și sunt sigură că multe mame ar fi făcut la fel”, a declarat femeia.

Acum, toată lumea o laudă pentru fapta ei, iar presa internaţională a numit-o ”mama-leoaică”.

Cum a aflat de viol

Femeia a primit un telefon de la verişoara unuia dintre agresori, care i-a spus că fata ei este violată. Mama fetei a sunat de mai multe ori la poliţia din Zwartwater, dar nu i-a răspuns nimeni. Aşa că a pus mâna pe un cuţit şi a fugit să-şi salveze fiica.

Bărbatul care a murit în urma loviturilor primite este chiar verişorul celei care a alertat-o pe mama fetei abuzate. După moartea acestuia, tânăra care a dat telefonul a vrut să se sinucidă. Rudele agresorului mort au învinovăţit-o pentru tot ce s-a întâmplat.

„Am vrut doar să-mi protejez fiica. Când am primit acel telefon din partea tinerei, nu mi-a venit să cred că fata mea este violată și am sperat că este o greșeală. Îmi pare rău că a încercat să se omoare. Ea nu are nicio vină”, a mai declarat mama eroină. Totodată, ea le-a mulţumit celor care i-au fost alături. "M-am bucurat să văd că sunt atâţia oameni cu suflet bun alături de mine. Vă mulţumesc pentru suport. Voi m-aţi făcut mai puternică", a conchis femeia.

Dacă ea a scăpat de acuzaţii, acelaşi lucru nu e valabil şi pentru ceilalţi doi agresori. Ei sunt încă în spital, dar după externare vor fi cercetaţi pentru viol.

Mai multe