A apărut prima înregistrare din sala Bataclan, atacată de teroriști

15 noiembrie 2015 11:18   Internațional
Ultima actualizare:

Au apărut primele imagini surprinse în timpul atacului terorist din sala Bataclan, unde concerta formația Eagles of Death Metal. Vineri (13 noiembrie), au avut loc șase atentate teroriste în Paris. Jihadiștii au împușcat oameni la întamplare apoi s-au aruncat în aer. Atacurile s-au soldat cu peste 120 de morți și 350 de răniți.

La sala Bataclan, trei jihadiști au împușcat oamenii prezenți la concert, apoi s-au aruncat în aer. A apărut o înregistrare video, a cărei autenticitate nu a fost stabilită încă, în care se aud împușcături în timpul concertului trupei Eagles of Death Metal. În sala Bataclan au murit peste 80 de persoane, în urma atentatelor teroriste.

Cum a început masacrul de la Bataclan

Autoritățile franceze nu au stabilit câți teroriști au fost implicați în atentatele de vineri seară. Se știe însă că șapte s-au aruncat în aer, iar un altul a fost ucis de către forțele de ordine. Atentatele au avut loc în apropierea Stade de France, pe două străzi parizine, în două restaurante și în sala Bataclan. Gruparea teroristă ISIS a revendicat atacurile de la Paris și a amenințat că vor urma și altele. 

Atentatele de la Paris, în imagini

Mai multe