A batjocorit copilul de care trebuia să aibă grijă. Micuțul are Sindromul Down

6 octombrie 2016 22:29   Internațional
Ultima actualizare:

Nu este primul caz în care o bonă, cea angajată de părinți să le facă viața mai ușoară lor, dar și copiilor, o dă în bară, dar de fiecare dată, relele tratamente la care sunt supuși micuții șochează o lume întreagă.

Un alt astfel de caz cutremurător a ieșit la iveală. Este vorba despre dădaca Lillian din Kentucky, SUA, angajată de o familie să aibă grijă de un copil cu Sindromul Down, Luke, în vârstă de patru ani. Numai că lucrurile nu au stat așa cum ar fi trebuit și micuțul a trebuit să îndure tratamente îngrozitoare din partea celei în grija căreia se afla. Mama acestuia, Tiffany Fields, a instalat o cameră de supraveghere în casă, iar ceea ce a văzut a lăsat-o fără grai.

Una dintre scene o suprinde pe Lillian în timp ce stă cu fundul pe capul copilului și îi schimbă scutecul, asta după ce înainte l-a târât prin sufragerie. Luke are și probeleme cu inima, dar și epilepsie. Mama băiețelului a luat decizia de a o supraveghea pe cea pe care a angajat-o, după ce a observat schimbări în comportamentul fiului ei. S-a dovedit că Luke era abuzat fizic și verbal, relatează Daily Mail.

Dădaca a fost arestată după ce polițiștii au intrat în posesia filmulețului șocant.

Mai multe