A câştigat la Loto 43 milioane €, dar i-a pierdut într-un mod stupid

23 ianuarie 2016 15:26   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie din Londra susţine că are tichetul câştigător de la Loterie, în valoare de 33 milioane de lire (n.r. 43 milioane euro) pe care însă nu i-a revendicat, deoarece a pus din greşeală biletul în maşina de spălat.

Femeia a avut un şoc când a aflat că numerele câştigătoare la Loto sunt exact cele pe care le avea ea pe tichet, însă, din păcate, îl uitase într-o pereche de pantaloni care au mers la spălat, scrie Metro.co.uk.

A fugit într-un suflet cu biletul făcut ţăndări, la Loterie: ''Am cedat nervos când am văzut cum arăta biletul. N-am dormit toată noaptea. Am încercat să îl usuc cu un uscător de păr, se putea vedea anul, dar nu şi data când l-am cumpărat'', a spus aceasta.

A încercat să refacă biletul distrus, însă fără succes. Cei de la agenţia de Loterie au verificat numerele câştigătoare şi i-a îndemnat pe toţi cei care au cumpărat biletele în luna respectivă să verifice numerele.

''Din păcate nu am nicio modalitate de a verifica dacă biletul câştigător a fost cumpărat de la agenţia noastră. Am vândut mai multe bilete câştigătoare înainte, dar pentru sume mai mici'', a declarat un reprezentant al agenţiei de loterie.

Mai multe