A căzut de la etajul 23, dar Loganul l-a salvat

27 septembrie 2016 17:53   Internațional
Ultima actualizare:

Incredibil! A căzut de la peste 70 de metri înălţime, dar a avut zile, pentru că un taximetrist şi-a lăsat maşina sub balconul său. Iată povestea incredibilă a unui puşti din Novosibirsk, Siberia, care a vrut să impresioneze o fată.

Cine mai îndrăzneşte să spună ceva de Loganul construit la Piteşti ar fi bine să se gândească de două ori. Recent, un model Renault Logan din Novosibirsk, Siberia, i-a salvat viaţa unui tânăr de 16 ani care s-a dezechilibrat în timp ce făcea acrobaţii pe balcon, la etajul 23. Tânărul a căzut în gol de la peste 70 de metri, iar impactul i-a fost atenuat de caroseria “moale” a maşinii româneşti. 

El a ajuns la spital în stare gravă, dar stabilă, şi medicii sunt optimişti în privinţa şanselor lui de recuperare. Martorii oculari au spus că tânărul a stat aproape 10 minute pe capota deformată, până când a fost ridicat de paramedici. Nu este clar dacă fata care locuieşte la ultimul etaj, adică etajul 25, a fost impresionată de bravada lui Alexander şi dacă l-a vizitat la spital. Conform primelor date ale anchetei, tânărul făcea echilibristică pe balustradă şi, la un moment dat, s-a dezechilibrat, picând în gol. În mod surprinzător, în ciuda impactului nimicitor, taximetristul este convins că-şi va repara maşina cu banii de la asigurare şi că o va repune în circulaţie până la jumătatea lunii octombrie.

Mai multe