A căzut în timp ce făcea o poză mirilor. Rezultatul este o imagine cu totul specială FOTO

2 iulie 2015 19:28   Internațional
Ultima actualizare:

Fotografii de nunţi mai fac unele greşeli şi nu toate pozele lor le ies perfect. Asta a păţit şi Chase Richardson la o nuntă în iunie anul trecut. Bărbatul a alunecat şi a căzut în timp ce încerca să facă o fotografie mirilor alături de cavaleri şi domnişoarele de onoare.

În ziua nunţii plouase toată dimineaţa şi era ud pe jos, motiv pentru care se aluneca uşor.

"Când a trebuit să facem pozele, ploaia încetase, dat totul era ud. Am vrut să fac o fotografie sub un loc acoperit. Încadram poza, când am făcut un pas în spate şi am călcat într-o băltoacă. Am căzut, mi-am spart lentila şi m-am tăiat rău la un deget. Ruşinos! Am fotografiat restul nunţii cu o lentilă care făcea zgomot şi un deget însâgerat", a povestit Chase pentru huffingtonpost.com. 

Fotograful nu a ştiut că, în momentul căzături, a surprins o poza specială: toţi cei aflaţi în cadru se uită îngrijoraţi la el. Chase a dezcoperit instantaneul când se uita printre imagini. 

Anul acesta, el i-a trimis imaginea pe Twitter prezentatorului Jimmy Fallon, care a dat-o pe post. Deşi lui Chase i s-a părut un eşec şi a fost ruşinat de întâmplare, el a primit numai cuvinte de laudă pentru fotografia surprinsă din întâmplare. 

Mai multe