A căzut pe burtă! Model Victoria’s Secret, accident rușinos pe podium

12 septembrie 2015 17:07   Internațional
Ultima actualizare:

Un „îngeraș” al companiei vestimentare Victoria’s secret a avut parte de ghinion la una dintre prezentări. Se pare că botinele cu toc subțire i-au făcut mari probleme fotomodelului, care nu a mai reușit să își mențină echilibrul.

Candice Swanepoel (26 de ani) a făcut un pas greșit în cadrul prezentării Givenchy SS16 din Săptămânei Modei de la New York. Tânăra s-a împiedicat în tocuri și a căzut pe burtă în fața tuturor spectatorilor, potrivit dailymail.co.uk.

Iată cum a căzut Candice

Din fericire, în loc să se amuze, aceștia s-au grăbit să o ajute să se ridice. Candice și-a recăpătat imediat echilibrul, ca un model profesionist, și a continuat să meargă pe podium, făcând gesturi comice cu privire la propria căzătură.

S-a umplut de răni

Nu numai că a făcut haz de necaz, dar Candice Swanepoel a vrut să împărtășească incidentul și cu fanii de pe o rețea socială. Aici, frumosul manechin a publicat o fotografie cu rănile provocate de căzătură, iar cu acest prilej, le-a mulțumit și celor care au ajutat-o să se ridice: „Mulțumesc celui care m-a ridicat de pe podim în această seară. Am rămas cu câteva zgârieturi, dar în mare parte, cu un orgoliu rănit”, a scris aceasta în dreptul fotografiei.

Mai multe