A crezut că este însărcinată. Avea însă o boală gravă

14 martie 2016 14:10   Internațional
Ultima actualizare:

O greșeală medicală a dus-o pe o tânără de 22 de ani din Marea Britanie la moarte sigură. Fericită la gândul că este însărcinată, căci asta i-au confirmat medicii, Demi Wright trăia fiecare zi cu speranța că va fi curând mămică. Toate iluziile ei și ale familiei au fost spulberate când, în noiembrie anul trecut, o descoperire a medicilor a arătat că sarcina era de fapt o tumoare.

Demi, de profesie make-up artist, a decedat în 23 februarie 2016, după ce în noiembrie 2015, la un control medical cauzat de dureri în zona abdomenului, a fost anunțată că este însărcinată. Deși probabilitatea de a deveni mămică era scăzută, doctorii au descoperit că avea în corp un hormon indicator al sarcinii.

Tatăl tinerei a declarat pentru presa din Marea Britanie, citat de Buzz Feed: "A fost ciudat când a fost anunțată că este gravidă, căci lua pilule contraceptive și nici nu existau alte semne care să indice o sarcină. Am mers la o ecografie cu ea pentru a descoperi ce se întâmplă."

A murit la trei săptămâni de la aflarea diagnosticului final

Mare le-a fost uimirea și durerea când au aflat că presupusul bebeluș era de fapt un cancer în stadiu terminal, adenocarcinoma, o formă rară și agresivă care s-a răspândit în tot corpul femeii. La trei săptămâni de la aflarea veștii, Demi Wright a murit. Fata nu s-a plâns nicio clipă, ci a fost cea care și-a încurajat tatăl care nu a putut suporta gândul că rămâne fără odorul mult iubit.

Mai multe