A dat naștere unor gemeni identici în ani diferiți. Cum a fost posibil

5 ianuarie 2018 14:51   Internațional
Ultima actualizare:

Michelle Sandy (33 de ani) este o mamă eroină. Femeia, mamă a două fete şi a unui băieţel, a mai adus pe lume două fetiţe.

Michelle a născut-o pe fiica ei, Aliya Grace, la 31 decembrie 2017 la ora 23:40, iar pe sora ei, Lyarna Rose, la o diferență de 23 de minute, la 1 ianuarie 2018. Astfel, Michelle a ajuns să fie prima femeie din Marea Britanie care a adus pe lume gemeni identici în ani diferiți.

Cele două surori s-au născut prematur, la o maternitate din Southampton. ”Noi chiar glumeam. Cum ar fi să vină unul înainte de miezul nopții și unul după?”, a declarat Michelle emoționată, potrivit Mirror.

“După ce s-a asigurat că bebeluşii sunt sănătoşi, un doctor chiar a căutat pe google informaţii şi aşa am aflat că un astfel de caz s-a mai petrecut doar în America”, a mai spus Michelle.

Oficial, zilele de naştere ale fetelor sunt diferite şi-n acte, iar părinţii spun că vor ca ele să-şi serbeze zilele de naştere separat, nu în aceeaşi zi.

Michelle şi Dan, care au acum cinci copii, au declarat că una dintre fete a fost botezată Aliya, după numele celei mai bune prietene a lor care a murit anul trecut, iar Grace şi Rose sunt numele a două mătuşe pe care Michelle nu a apucat să le cunoască.

Mai multe