A făcut săpun din ea pentru fostul iubit

12 ianuarie 2016 23:20   Internațional
Ultima actualizare:

Incredibil! Xiao Xiao, o tânără din China, şi-a scos grăsimea din corp pe cale chirurgicală şi a transformat-o în săpunuri. Apoi a trimis unul fostului iubit, care i-a dat papucii fiindcă era prea pufoasă.

“Spală-te la gură cu săpunul din mine!”, i-a scris Xiao Xiao, supărată, iubitului care a părăsit-o în mesajul pe care i l-a trimis împreună cu săpunul obţinut din propria grăsime. Fata, în vârstă de 26 de ani, din oraşul Zhengzhou, Henan, provincie central-estică a Chinei, i-a sugerat, tăios, să se spele pe buze, după ce bărbatul a spus multe răutăţi pe seama grăsimii ei. Disperată, după ce iubitul a părăsit-o, Xiao Xiao şi-a făcut o operaţie de liposucţie pentru a i se scoate şunculiţele de pe corp.

După ce a făcut câteva săpunuri din grăsime, tânăra i-a trimis iubitului unul dintre acestea, iar părinţilor lui i le va trimite pe celelalte, ca dar pentru anul nou chinezesc, la 8 februarie. “Yang Xiaolei, îţi aminteşti ultimul Festival al Primăverii? Fiindcă nu mai pot să te însoţesc acasă anul acesta, mi-am folosit grăsimea pentru a face săpun ca să i-l dau mamei tale să-şi facă baie cu prilejul sărbătorii, şi ţie ca bărbat de joasă speţă care judecă femeile după aparenţă”, i-a scris fata, profund jignită.

De asemenea, i-a trimis o poză cu ea în care se vede clar că nu mai e pufoasă. Prietenii i-au spus să nu se mai necăjească şi să uite de cel care a jignit-o. “Vei găsi o persoană mai bună, spune-i să se ducă pe pustii”, i-a scris o amică.

Mai multe