A făcut ultima ei fotografie. Ce a urmat a fost îngrozitor

13 iulie 2016 8:11   Internațional
Ultima actualizare:

Marele Canion este unul dintre cele mai spectaculoase obiective turistice din Statele Unite, dar dacă te aventurezi în locuri interzise, acesta poate fi deosebit de periculos. O femeie a dorit să realizeze o poză cât mai reușită, dar s-a o clipă de neatenție i-a fost fatală.

Colleen Burns (35 de ani) a alunecat din greșeală de pe marginea unei stânci de la peste 120 de metri, relatează Mirror.co.uk. În ultima sa fotografie, Colleen stă cu picioarele încrucișate în vârful unei stânci uitându-se în abisul care în cele din urmă i-a curmat viața. 

O prietenă apropiată a lui Colleen a declarat că în momentul tragediei era însoțită și de alți prieteni de la locul de muncă. Unul dintre aceștia a dorit să o ajute să coboare, dar cum ea era o fire ambițioasă și dorea să facă totul de una singură, de această dată, un moment de neatenție i-a fost fatal. 

Cunoscuților ei nu le vine să creadă ce s-a putut întâmpla. "Moartea ei reprezintă o imensă pierdere pentru compania noastră; comunitărțile pe care le-a ajutat și toți acei prieteni care i-a câștigat făcând ceea ce-i plăcea", a declarat un purtător de cuvânt al companiei unde lucra Colleen.

Mai multe