A fost atacată de un șarpe veninos pe scenă, dar a continuat să cânte

7 aprilie 2016 10:07   Internațional
Ultima actualizare:

În timpul unui concert, cântăreața indoneziană Irma Bule (29 de ani) a trecut prin momente groaznice de care spera să scape. Cu toate acestea, o mușcătură a unui șarpe veninos i-a fost fatală artistei.

Irma se afla în mijlocul spectacolului când a călcat pe coada unuia dintre șerpii pe care îi folosea ca "recuzită". Mișcarea s-a dovedit a fi extrem de neinspirată, căci animalul nu a ezitat să o atace și să o muște de copasă, notează Daily Mail.

Cu toate că oricine s-ar fi panicat și ar fi părăsit scena degrabă, artista și-a continuat show-ul pentru încă 45 de minute, crezând că șarpelui îi fuseseră scoși colții cu venin. Cu toate acestea, veninul s-a răspândit rapid în sângele cântăreței.

Starul pop a refuzat să ia antidotul, iar la scurt timp a început să aibă crize și să verse. Deși a fost dusă la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața Irmei.

Nu a fost pentru prima dată când femeia a folosit reptile în spectacolele sale. Ea este chiar cunoscută pentru un asemenea obicei, dar cobra adusă la ultimul concert s-a dovedit fatală, căci un asemenea tip de șarpe poate ucide un elefant cu o singură mușcătură.

Mai multe