A fost concediată după ce s-au uitat pe contul ei de Instagram

3 mai 2016 17:45   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie din Statele Unite a fost concediată după ce angajatorul, verificând conturile ei de pe rețelele de socializare, a descoperit o fotografie pe care a considerat-o neconformă. Tânăra nu se aștepta ca o simplă poză să îi creeze astfel de probleme și a dat în judecată compania.

Samantha Chirichella (26 de ani), originară din Long Island, Statele Unite, se angajase în cadrul departamentului juridic al unei companii energetice pentru un salariu de 70.000 de dolari pe an, potrivit NYDailyNews.com.

 Ea a fost însă concediată după ce angajatorul i-a descoperit pe contul de Instagram o fotografie indecentă. Samantha apare în imagine cu o altă femeie în timp ce se sărută pe sâni. “Sexualitatea afișată de imagine nu este mai explicită decât lucrările lui Da Vinci, Titian sau Michelangelo și mult mai puțin explicită decât fotografiile din revista Sports Illustrated”, a declarat avocatul Samanthei.

Aceasta a dat în judecată compania pentru discrimnare sexuală, obligând-o să-și piardă locul de muncă fără ca firma să aibă un motiv concludent.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe