A fost filmată în timp ce făcea sex cu doi amici, fără să ştie. Reacţia femeii a fost complet neaşteptată VIDEO

16 iulie 2015 8:20   Internațional
Ultima actualizare:

O tânără care a decis să facă sex cu doi prieteni a avut parte de o surpriză neplăcută din partea celor doi, care au filmat-o fără să o întrebe. Clipul a ajuns pe internet, graţie "prietenilor" ei, iar lumea a judecat-o aspru. Însă Alexis Frulling a avut o reacţie neaşteptată.

Când a făcut sex cu cei doi la un festival din Calgary (Canada), în urmă cu câteva zile, Alexis nu a ştiut că este filmată. Cu atât mai puţin că imaginile vor ajunge pe internet. Deranjată de faptul că a fost înregistrată fără acordul ei şi de faptul că a fost înjurată pe internet, Alexis a decis să îşi facă dreptate.

"M-am gândit că e stupid şi nu o să îi las pe alţii să mă urască. Nu înţeleg de ce eu sunt înjurată, dar tipii care m-au filmat nu", a spus ea, potrivit mic.com.

Aşa că Alexis a filmat un clip în care a explicat ce s-a întâmplat: "Nu pot să spun că sunt mândră, dar nici nu îmi e ruşine. Dacă regreţi lucrurile pe care le faci, nu ai cum să evoluezi şi să înveţi din greşeli. Şi, până la urmă, cine nu ia decizii proaste?". 

Spre final, ea s-a amuzat pe tema clipului în care face sex şi a muşcat dintr-un castravete, după care a izbucnit în râs. 

Iată reacţia lui Alexis după ce un clip în care făcea sex a fost publicat pe internet

Mai multe