A fost găsit trupul copilului atacat de aligator în parcul Disney

16 iunie 2016 8:24   Internațional
Ultima actualizare:

Polițiștii au găsit trupul băiețelului care a fost atacat și tras sub apele unei lagune într-un parc Disneyland. Numele lui este Lane Graves și se afla în vacanță în parcul de distracții alături de părinții săi și alte două rude.

Cadavrul său a fost găsit în mod surprinzător intanct, chiar în apropiere de locul de unde a fost tras sub ape, relatează Metro.co.uk. Tatăl lui a încercat să-l scoată din fălcile aligatorului, dar nu a reușit. 

Poliția a relatat că în această zonă nu există niciun indicator scris care să interzică scăldatul sau să atenționeze prezența aligatorilor. Peste 50 de polițiști au participat la operațiunea de căutare a lui Lane în Laguna celor Șapte Mări.

La căutări au luat parte și echipe de experți în studiul vieții sălbatice și marine. În cele din urmă, trupul copilului a fost găsit de un scafandru, dar au fost nevoiți să folosească un sonar pentru a detecta cadavrul.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe