A fost violată de 43.000 de ori până la 16 ani. Acum îşi dedică viaţa altor victime ale abuzurilor sexuale

4 decembrie 2016 17:53   Internațional
Ultima actualizare:

O tânără de 24 de ani a avut întreaga perioadă a adolescenței distrusă după ce a fost forțată să practice prostituția. După ce a fost salvată din mafia traficanților, ea a povestit cu groază drama prin care a trecut. A fost violată de 43.000 de ori.

Karla Jacinto (24 de ani), din Mexic, a estimat că până la vârsta de 16 ani a fost forțată să se culce cu aproape 30 de bărbați pe zi. A devenit ținta unui proxenet pe când avea doar 12 ani, care a reușit să o ia din sânul familiei dezorganizate din care provenea, în urma unor daruri sau sume de bani, informează The Mirror. Ea a fost apoi dusă în orașul mexican Guadalajara și a obligat-o să se prostitueze.

A fost salvată în 2008 de o echipă de poliție care luptă împotriva traficanților de carne vie. Acum are 24 de ani și se gândește cu groază la viața pe care a îndurat-o, la toate abuzurile sexuale la care a fost supusă și la anii de care a avut nevoie pentru a se putea recupera. Experiența sa tragică a determinat-o să devină o activistă a drepturilor omului și călătorește în întreaga lume pentru a oferi sfaturi și ajutor și altor victime ale sclaviei sexuale.

Ea vrea să atragă atenția asupra traficului de femei din Mexic care a creat o adevărată criză. Se estimează că în jur de 20.000 de femei cad victime anual prostituției. Karla a povestit că nu ar fi putut face nimic pentru a se împotrivi violurilor. O băteau cu bețe, cabluri și chiar lanțuri. „Erau oameni care râdeau de mine pentru că plângeam. Eram nevoită să-mi închid ochii pentru a nu mai vedea ce-mi făceau.” Ea a mai povestit că unii dintre cei care o abuzau erau polițiști, îmbrăcați în uniforma de serviciu, judecători sau preoți.

Mai multe