A încercat să agaţe cupluri de swingeri cu poze în uniforma de poliţist, dar a avut o surpriză

24 octombrie 2016 10:10   Internațional
Ultima actualizare:

Un polițist din Marea Britanie este cercetat după ce un reporter a aflat că a publicat mai multe imagini cu el pe un site de swingeri, în timp ce purta uniforma de serviciu.

Barry Dean (36 de ani) a deveneit vedetă pe un site porno pentru „swingeri” – persoane care întrețin relații sexuale în minim trei și care schimbă partenerii de cuplu – potrivit Daily Mail. Din investigații, s-a observat că polițistul îi trimisese unei femei o fotografie cu mesajul „Într-adevăr, port cătușe”, referindu-se în mod ironic la faptul că el, în calitate de ofițer de poliție, este încătușat, dar pentru o partidă de sex sălbatic.

Mai mult decât atât, Dean a ținut să-i asigure pe toți membrii acelei comunități online că în realitate chiar este polițist și nu este doar un rol: „Sunt ofițer de poliție adevărat și nimeni de la muncă nu știe că public poze aici”.

El se afla inscris de ceva vreme pe site-ul fabswingers.com, sub numele de utilizator Skyblue34, dar al cărui ID a dispărut în momentul în care și-a dat seama că a fost descoperit și pârât.

Pe profilul său online, menționa că dorește relații sexuale fără obligații cu diferite femei și cupluri, dar erau trecute și mai multe „review-uri” ale fostelor partenere, care îl felicitau pentru „prestație”. Dean a pozat gol, în lenjerie intimă, dar și în uniforma de polițist, cu stația radio și insigna pe care era trecut numele său.

„N-am făcut nimic ilegal, am fost doar neghiob. Voi avea probleme la locul de muncă și cu familia.” S-ar putea totuși ca Dean să riște mai mult de-atât întrucât s-a folosit de uniformă într-un cadru neconform cu jurământul depus când a devenit polițist.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe